Sunday, February 21, 2010

Liker naturmangfoldaret.no sin 'dagens art' spalte

http://www.dirnat.no/multimedia.ap?id=44075

På naturmangfoldsåret 2010 kan du følge med og abbonere på 'Dagens art' Siste dagens art var etasjehusmose. Utsira Kommune har presentert en lokal slekning, Storkransemose. Der du får med litt informasjon om arten og et fint medfølgende foto

Fint at noen følger opp Utsira Kommune sin flora kalender. Siden 2007 har Utsira Kommune presentert ukens blomst for å øke interessen for naturmangfold i vår kommune.

Her er ukens blomst fra 2007, 2008 og 2009 (klikk på lenkene for mer informasjon om artene)

Og selvfølgelig var det mulig å få disse som egne gadgets som pynt på din iGoogle konto. Det er ikke så mange av disse som har overlevd på Google sine gadget sider.Oppfordrer flest mulig skoler å bli partnerer med Naturmangfoldåret 2010
:

Skoler kan bli partnere ved å dra på tur, se på arter og samle informasjon til Artsobservasjoner.no. Frivillige organisasjoner og myndigheter kan bli 2010-partner ved å bidra med saker til nettstedet.

I Naturmangfoldåret skal vi vise frem hvordan man kan ta vare på naturmangfoldet. Din innsats kan inspirere andre til å gjøre noe godt for naturmangfoldet. Bli med i 2010!

No comments: