Tuesday, January 02, 2007

Fem ting du antakelig ikke visste om meg!

Har blitt utfordret av Eirik Newt om å skrive ned fem ting du antakelig ikke visste om meg (Eirik Newt)

Her er fem ting du antakelig ikke vet om meg:

1. Jeg har en tvillingbror som heter Geir. Han er nå bosatt like ved Lista Fyr på Borhaug. Det var han som fikk Bob Dylan til å smile den gangen vi var på konsert i Spektrum på tidlig 90-tall og Dagbladet skrev: "Se han smiler" med svære typer og medfølgende terningkast på seks!

2. Jeg har vært insipient under en uroppføring av Erling Kittelsen's Abiriels Løve på Utsira i 1996, hvor bla Aslag Guttormsgaard, Martin Slaatto og Marianne Apenes var skuespillere og Eirik Wøllo stod for kjempe musikk.

3. Har prestrert å oppfordre Pål Bang Hansen til å kikke opp fra matfatet! Pål Bang Hansen gjestet Utsira sammen med Stavanger Symfoniorkester. Orkesteret spilte filmsvisker og Hansen introduserte melodiene. Fadesen oppstod under en festmiddag i Sirahallen. Ustyrtelig morsomt for Sirabuen og gjester, ikke for meg! Hr Hansen ble oppfordret til å komme tilbake til Utsira for å oppleve mer og ikke bare innholdet nede i tallerken!

4. Jeg har et imponernede moseherbarium på over 120 ulike arter! Under studietiden ved TDH når mosesamlingen var mindre imponerende, inviterte jeg Michael Krohn i Raga Rockers inn på hybelen min for å se på mosesamlinga mi!

5. I min ungdom var jeg prinsippfast, anarkistisk miljøfreak med store idealer fra økofilosofien (Descartes, Spinosa, Zappfe, Punken og Rastafarien). Eneste bevarte prinsipp nå, er: Jeg drikker ikke imperalist-drikken til Coca Cola Company!

Den ene er en sannhet med modifikasjoner!

2 comments:

Eirik said...

Jeg tipper 5eren. Selvsagt kan man være prinsippfast, men alle drikker Coca-Cola. Slik er det bare. ;-)

atgrims said...

En sannhet med modifikasjoner JA! Du scorer ti poeng her! Jeg drikker ikke Cola (eller brus).. men jeg kjøper cola så det ljomer etter! Kona og ungene drikker bøttevis. Så mitt signal til Coca-Cola Company er: Vær så snill å selg meg mere Cola!(dagens brukte penger = dagens leverte stemmesedler)
Alle andre forhold er sanne. Bob Dylan måtte flire når han så tvillingen danse og show'e rett forran podiumet, når alle andre satt pent på stolen i Spectrum!