Tuesday, April 22, 2008

Grete er ute med sin fjærde Fabel Jakop bok!

Grete Randsborg Jenseg har nylig gitt ut Fabel Jakop og Suppegjøken. Denne gangen har ikke Fabel Jakop tid til å fortelle eventyr. Han må passe på Kråkeslottet sitt!

Fabel Jakop stammer opprinnelig fra Utsira. Opprinnelsen er egentlig en kråke med hvite vingefjær som gjestet øya fra tidlig 90-tall til ca 2004. Alle gjenkjennlige kråker ble registrert med egne data-kort. Denne kråka ble bare kallet 'kvitvingen'. Grete fattet interesse for denne avviker på kråkesiden min. Plutselig ble Fabel Jakop virkelig. Fabel Jakop har gledet meg og mange barn på Utsira. Vi ser fram til å lese om Fabel og suppegjøken!

Mine kråke innlegg på Utsira as Way of Life

Friday, April 18, 2008

A Moorhen on the run - Sivhøne på løp

Morsomt bilde på nokia'n min. En sivhøne satt inne ved brygga og la på sprang når den så meg. Selve sivhøna er en prikk i sola. Men i skyggen kan du se en sivhøne som henger opp ned.
Som du ser er sukkertaren frisk å fin helt inne ved kai i Sørevågen.
Se innslag i Schrødingers Katt

Uploaded by atgrims on 18 Apr 08, 2.24PM CEST.

Tuesday, April 01, 2008

Gangstera så rule på Utsira


Klar for svømmehallen
Originally uploaded by atgrims
Dagbladet hauser opp en medieskapt 'konflikt' mellom emo-kids og gangstera. Forstålig i Mexico City hvor kidsa har lite å ta seg til - Real street-life?

I Ålesund er det en som har snakket med for store bokstaver på et ubetydelig nettsted. Her er det noen som vil selge musikk, klær eller livsstil? Mange har tidligere blitt skambankt bare fordi man går med Islender på Karmøy. Dette blir for dumt! Lite omveltning siden White Riot og Cry for the Fire.